Referenties

Onderstaande referenties over Davidson Betonlook & Design zijn onder andere afkomstig van onze Facebook pagina. Word ook lid van onze pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Na Dave uitgelegd te hebben wat wij met onze vloer wilde ging hij erg precies te werk. Hij gaat voor kwaliteit en komt zijn afspraken na. Erg tevreden over de betonlook vloer.

René Friesen, eigenaar REFRI interiors by motion in Weert

 

Door Dave en zijn compagnon een groot deel van ons huis uit 1963 laten stucen. Niet alleen werken ze ontzettend netjes en professioneel, ze komen ook hun afspraken na!! Elke dag keurig op tijd en aan het eind een prachtig resultaat. Zulk strak stucwerk kom je zelden tegen!
Kortom, echte vakmannen!

Sander & Wendy Brouwers

 

Dave, is een prima vakman die zijn vak goed verstaat. Is altijd op tijd, en alles is ook netjes opgeruimd als hij gaat. Zoekt u een stucer? Dan moet u bij Davidson Stucwerken zijn.

Kim Bogers

 

Super strak stucwerk en keurig en vlot gewerkt!

Ingrid Swinkels

 

Super mooi stucwerk en fijn om iemand over de vloer te hebben die zich aan zijn afspraken houdt en kwaliteit levert. Wij waren enorm tevreden.

Yvonne Van Bokhoven

 

prachtige meubels !!!!!!!!❤❤

Ilona Van Schaijk

 

op en top vakman

Peter Pricken

Heeft Davidson Betonlook & Design bij u werkzaamheden verricht? Laat dan een referentie achter op onze site. Wij waarderen uw mening en zijn dan ook zeer benieuwd naar uw ervaringen. Vul onderstaand formulier in en laat het ons weten. Alvast dank!

Recensies worden handmatig goedgekeurd, dus het kan even duren voordat deze op de website zichtbaar is.

 

One Reply to “Referenties”

  1. Prima vakman.
    Keuken mooi afgewerkt met betonlook.
    Werkt netjes zeker één aanrader,
    Voor mensen die betonlook willen.
    Fer Marianne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *