Vloeren & overig

Een moderne betonlook vloer geeft een eigentijdse uitstraling aan uw interieur. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, onze producten zijn onder andere geschikt voor badkamer, woonkamer, keuken, terras en zelfs voor een wellness ruimte of zwembad.
Wij geven dan ook 5 jaar garantie op waterdichtheid en scheurvorming.

Een betonlook vloer van Davidson is de ideale basis voor een tijdloos en sfeervol interieur. De vloer kan perfect geïntegreerd worden in elke interieurstijl en is uiteraard mogelijk in combinatie met vloerverwarming. Om uw huis een moderne, strakke look te geven kunt u er ook voor kiezen om tevens uw trap met betonlook af te laten werken. Door de trap met hetzelfde materiaal in dezelfde kleur af te werken creëert u een ruimtelijk effect en rustige sfeer in uw woning.

De traditionele betonlook vloer is doorgaans grijs, maar de vloeren zijn in bijna iedere kleur leverbaar. Het ruwe en stoere karakter van betonlook is heel mooi te combineren met natuurlijke materialen zoals natuursteen en hout.

Voordelen van een betonlook vloer:
– Naadloos
– Snel te belasten
– Slijtvast
– Waterdicht
– Veilig
– Stofvrij
– Gebruiksvriendelijk
– In vele kleuren leverbaar
– Met antislip

Overweegt u een betonlook vloer? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende offerte.

Wilt u 1 van onze betonlook vloeren graag een keer “live” bekijken en voelen? Dat kan, in de showroom van REFRI interiors by emotion in Weert is 1 van onze vloeren te zien in combinatie met prachtige meubels. Gegarandeerd een bezoekje waard!

Als u besluit voor een betonlook vloer van Davidson Betonlook & Design te gaan maken wij graag 2 kleurenstaaltjes naar keuze voor u, zodat u thuis rustig kunt beslissen voor welke kleur u gaat kiezen.

Wilt u alvast een kijkje nemen in ons standaard kleuren aanbod, klik dan hier.