Over Ons

Mijn naam is Dave Willemsen. Met 18 jaar expertise in de stucadoorsbranche besloot ik in 2017 om voor mezelf te beginnen. Inmiddels heb ik in de regio Eindhoven volop naam gemaakt. Met “Davidson Stucwerken & Design” richt ik mij op het realiseren van superstrak en glad stucwerk, vanuit “Davidson Betonlook & Design” maak ik mooie stappen op het gebied van moderne, duurzame en watervaste betonlook afwerkingen voor badkamers, keukens, vloeren, meubels, zwembaden en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenste kleur, structuur of motief.

Werken met mijn handen is wat ik het liefste doe, mijn missie is altijd hetzelfde: het afleveren van eersteklas vakwerk! We gaan alleen voor het allerbeste.

Een door Davidson aangebrachte betonlookafwerking voorziet uw woonomgeving van een moderne, strakke look en verzekert tevens van onbezorgd gebruiksplezier. Jarenlang. De producten waarmee wij werken zijn op tal van ondergronden aan te brengen, van MDF tot cement en van bakstenen tot tegels, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Daarnaast zijn ze ontzettend duurzaam en watervast. Dat alles maakt een betonlookafwerking uitermate geschikt om nagenoeg elke ruimte een eigentijds gezicht te geven. Badkamers, keukens, tafels, vloeren, zwembaden en welnessruimtes: the sky is the limit.

We hebben maar liefst 65 standaardkleuren en diverse structuren en motieven, hiermee kunnen we in elke behoefte voorzien. Is de gewenste kleur niet voorhanden? Geen probleem, dan maken we hem voor u. Bovendien geven we altijd 5 jaar garantie op waterdichtheid en scheurvorming.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard kunt u ook nog steeds voor regulier stucwerk bij ons terecht. Wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet, Dave Willemsen